Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår hemsida.

Rallylydnad 18/10

Rallylydnadstävling av nivå nybörjarklass. Denna inofficella tävlingar välkomnar vi alla raser och åldrar. Tävlingen kommer följa rallylydnadens regler men där vi kommer tillåta belöning av godis och fysisk beröring vid markerade skyltar. Belöning utanför skyltar ger minuspoäng. Banan är belagd inne i vår tränigshall. Det kommer vara ett litet mindre antal skyltar än vad det är vid officiell tävlan.  Är det så att man vill prova och köra utan koppel så som det  krävs för fortsättningsklass så är detta okej. Som deltagare kan du bli segrare för denna deltävling men om du väljer att vara med i någon mer av deltävlingarna för Govik Cupen så tävlar man också för totalsegern. 

Självklart får vi fortsätta och anpassa oss efter FHM rekomendationer och vi anpassar oss genom att ni kommer få olika starttider och när ni kan komma så vi hela tiden håller oss till små grupper. 

Plats: Goviks Hundakademis tränigshall. 

Tid: Första startgrupp kommer kallas till Kl 11. 

Domare: Vakant

Pris: 100:- 

Vi har ett begränsat antal med platser. Först till kvarn gäller eller så är sista anmälan till och med den 5 oktober.  Ca 1 vecka innan kommer PM skickas ut till er anmälda. Där mer info om hur tävlingen kommer gå till. 

Anmäl här ->