Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår hemsida.

Företaget startade 2014 av Rebecca Govik som har jobbat med hund proffesionelt sedan 2011. Här välkomnar vi alla som vill komma med sin hund antingen på kurs eller till vår salong.
Ni och er hund är vår största prioritet! Vi som jobbar på Goviks Hundakademi besitter stor kunskap men framförallt en stor kärlek till hund.

Vår filosofi och strävan är att alltid hålla oss uppdaterade och vidareutbilda sig. Man är aldrig fullärd. Arbetsmetoder som används är uppmuntrande, vägvisande då vi jobbar med att skapa en positiv upplevelse för hund och ägare. Vi jobbar gärna i mindre grupper när det kommer till kursversamheten.

Det du kan förvänta dig när du besöker Goviks Hundakademi är att kvalitet går före kvantitet. Vikten i att du ska känna dig sedd är A och O.

Vi har gärna en transparant relation med dig som kund. Så har du några förslag på kurser som du önskar eller bara har några frågor är ni varmt välkomna att höra av er till oss 0738053061 eller mejla till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Varmt välkommen till oss!