HUNDFRISÖRSTÄVLING 10/5 2024!

Konsult uppdrag, Kurser & Privatträning

Sammanfattningsvis erbjuder vi på Goviks Hundakademi kurser, utbildningar & konsult uppdrag inom hundträning, beteendeanalys och hundvård. Vi är en engagerad och kompetent samarbetspartner som kan erbjuda kreativa lösningar och pålitligt arbete för olika projekt inom hundvärlden. För privat träning skapas en individuell plan utifrån kundens önskemål för att utveckla kunskap och relation till hunden. Dessutom erbjuds hundkurser inom valp, unghund, lydnad, agility och liknande områden.

kurser

Nedan i flikarna finner ni information om alla våra tjänster, eller boka specifik kurs direkt genom att trycka på knappen!

Rebecca Govik utför alla typer av konsult uppdrag runt om i världen. Med hennes passion och expertis inom hundvärlden kan du vara säker på att få en engagerad och kompetent samarbetspartner. Rebecca har gedigen erfarenhet inom hundträning, beteendeanalys och hundvård. Oavsett om det handlar om att utveckla träningsprogram, skapa informationsmaterial om hundskötsel eller anordna evenemang för hundägare, kan Rebecca Govik erbjuda kreativa lösningar och pålitligt arbete. Boka Rebecca inför ditt projekt idag!


Boka tid genom mail alt. genom telefon:

Rebecca Govik

Rebecca Govik
Instruktör/Lärare

Vi erbjuder kurser för hundar i olika åldrar och behov, inklusive valp- och unghundskurser för grundläggande lydnad och socialisering. De har även vardagslydnadskurser, hund-/rasträffar och agility för aktiviteter och samarbete. Dessutom finns kurser för utställningsförberedelser och ringträning. Målet är att stödja ägare i att utveckla starka och lydiga hundar genom positiv förstärkning och träning.


Boka tid direkt på kurserna nedan!

Vi skapar en gemensam plan efter de önskemål du har.
Det kan vara allt ifrån att man vill få till en viss övning till ett större problem.
Vi hoppas att med träning kunna utveckla en bättre kunskap och relation till din hund.

Hör av dig på telefon eller mejl för att boka!

Rebecca Govik

Rebecca Govik
Instruktör/Lärare

Hanna

Hanna Axelsson
Instruktör/Lärare

Kurser

Valpkurs

Sprallig liten hund

 Till dig som vill ha den perfekta starten. Vi kommer gå igenom grunderna och de byggstenar för att skapa en god relation mellan dig och din hund i er vardag.

 Kursen är uppdelad på 5 gånger. Kursen är för valpar mellan 3-6 månader vid kursstart.  Är din hund äldre än 6 månader och inte gått någon kurs tidigare rekommenderar vi er vardagslydnad 1. 

läs mer om aktuella starter

Valplekis/valpträff

Sitt fint

På våra valpträffar/valplekis kommer vi under ordnade former kunna göra möten med olika valpar. Vi som kursledare kommer visa och förklara vad vi ser er valp göra. 

läs mer om aktuella starter

Unghundskurs

Bus

Är din hund mellan 7-24 mån? Vid denna ålder händer det mycket hormonellt i kroppen så som hanar går in i könsmognad och tikar kan få sitt första löp. 

Detta brukar leda till att hundarna tycker omvärlden är extra intressant och kanske inte lyssnar på oss hundägare lika bra.Denna kurs hjälper er att få en följsam hund trots alla lockelser som finns. Vid varje tillfälle kommer vi pausa för fika och binda in teori i praktiken. Max 6 st deltagare. Kursen är uppdelad på 5 gånger varav varje tillfälle är 90 minuter lång. Kursmaterial och fika ingår. 

läs mer om aktuella starter

Vardagslydnad 1

Lek

Kursen för dig som vill med positiva övningar stärka den relation du har med din hund. Kursen lämpar sig för dig som har en hund som är över 6 månader och inte har gått någon annan kurs innan.

Här kommer hunden bland annat lära sig olika kommandon såsom sitt, ligg och stanna. Jobba med kontaktövningar. Vid varje tillfälle kommer vi pausa för fika och binda in teori i praktiken. Max 6 st deltagare. Kursen är uppdelad på 5 gånger varav varje tillfälle är 90 minuter lång. Kursmaterial och fika ingår. 

läs mer om aktuella starter

Vardagslydnad 2

Lek2

 Kursen för dig som vill med positiva övningar stärka den relation du har med din hund. Kursen lämpar sig för dig som har en hund som är över 9 månader och har gått vardagslygnadskurs , valpkurs  eller har likvärdig kunskap.

Vi jobbar vidare på att man kommer kunna använda sitt, ligg, stanna, inkallning i olika situationer och avstånd. Denna kurs är väldigt formbar utefter vad kursdeltagarna vill träna. Vid varje tillfälle kommer vi pausa för fika och binda in teori i praktiken. Max 6 st deltagare. Kursen är uppdelad på 5 gånger varav varje tillfälle är 90 minuter lång. Kursmaterial och fika ingår. 

läs mer om aktuella starter

Hund-/rasträffar

Sitt fint

 Dags för lite utmaningar! På denna kurs jobbar vi med vardagslydnad med störningar. Ni som grupp kommer samarbeta, men också störa varandra, tävla mot varandra och det viktigaste – ha roligt tillsammans! Grundkommandon i olika former, stadga, följsamhet, hundmöten och mycket mer. Är ni redo? 

läs mer om aktuella starter

Ringträning/Socialträning

Hund gemenskap

 Denna träning är 60 minuter lång. Träningen är för att vänja och visa hundarna vad utställningar är för något. Vissa övningar är en direkt efterliknelse från utställningarna och andra övningar är det inte.

Konceptet med de olika övningarna ger en bra blandning för att hunden ska bli van och trygg med vad de innebär med att vara på utställning. Denna träning kräver inga direkta förkunskaper. Max 8  st deltagare. Kursmaterial och fika ingår. 

läs mer om aktuella starter

Utställning/handlerkurser

ståtlig fin hund

Här finner ni de utställnings/handlerkurser som erbjuds. Det finns heldagar, kortare träningar och fokusträningar där du blir stärkt i din roll som handler och din plats i ringen på utställning. 

läs mer om aktuella starter

Agility Aktivering

Govik hund agillity

Agility är en rolig och fartfylld sport och på agility aktivering kommer vi träna med tunnel, hopphinder, slalom och däcket. 

inga planerade i dagsläget

Frågor & Svar

Enklast för oss är om ni anmäler på vår bokningssida. Anmälan har gått igenom när ni får en bokningsbekräftelse på er mejl. Skulle ni vilja ha hjälp så kan vi självklart ta emot anmälan på mejl eller över telefonen.

Gott och lättuggat godis. Vatten och vattenskål. Något för hunden att ligga på. Tuggben, Inneskor om kursen är i vår hall. 

Är du osäker på vilken kurs du ska anmäla dig till. Hö av dig till oss så guidar vi er till den bästa matchningen

Vi är här för er och anpassar oss också därefter. Vi har ett flertal möjlighet och häller gärna i privata träningar. 

Ungefär en vecka till kursstart skickar vi ut en kurskallelse/välkomstbrev. Anmäler man till en kurs med mindre än en vecka till start kommer kurskallelse så fort vi kan. 

I början och vid slutet av löp är tikar välkomna på kurs så länge de har ett tikskydd på sig. Den tid de är i så kallad ”höglöp” få de stanna hemma. Detta är det oftast i bara några dagar. Vi rekommenderar att ni kontaktar er kursledare för den kurs ni går.