Företaget

Goviks Hundakademi, grundat av Rebecca Govik år 2014, har sina rötter i hennes omfattande yrkeserfarenhet inom hundbranschen sedan 2011. Företaget är en öppen plats där alla hundägare, vare sig de söker kurser eller besöker salongen, välkomnas hjärtligt. Hos Goviks Hundakademi är fokus tydligt – du och din hund är vår främsta prioritet.

Teamet på Goviks Hundakademi delar en gemensam passion och djup förståelse för hundars behov. Det grundläggande målet är att hålla sig ständigt uppdaterade och sträva efter vidareutbildning. En av grundprinciperna är insikten att lärandet aldrig tar slut; det är en evig resa.

Arbetsmetoderna präglas av en uppmuntrande och vägledande approach, där fokus ligger på att skapa en positiv och givande upplevelse för både hund och ägare. Goviks Hundakademi betonar vikten av att du som klient ska känna dig sedd och förstådd, vilket är kärnan i vårt engagemang för varje individ och deras fyrbenta vän. Med en stark grund av kunskap och kärlek till hundar strävar vi efter att vara en trygg plats för lärande och gemenskap inom hundvärlden.

Klipp utomhus
Kamma utomhus

vi som jobbar här

Rebecca Govik

Rebecca Govik
VD, Hundfrisör, Istruktör, Lärare & Hunddagisföreståndare

 Rebecca har jobbat med hund sedan 2011. Hon har haft möjligheten att växa upp med hund då hennes föräldrar är hunduppfödare. Idag är Rebecca delägare i denna kennel tillsammans med sin föräldrar och

föder upp Cocker spaniel och Amerikansk Cocker Spaniel. Att springa på hundutställningar vid tidig ålder har sedan dess blivit en fast punkt för Rebecca. Förutom detta tävlar i hundfrisörstävlingar. Rebecca är medlem i det Svenska Hundfrisörslandslaget. Rebecca har ett flertal utbildningar under hennes bälte.  

Hanna

Hanna Axelsson
Kursledare & Hunddagis ansvarig

Hanna andas hund ut i fingerspetsarna. Hemma har hon en Australien Shepherd och Mittel Spitz. Tränar gärna inom alla olika hundsporter plus att hon tävlar i Rally Lydnad och ställer sina hundar på utställning. 

Puss

Linnea Stämpfli
Hundfrisör

Linnea är uppvuxen med hundar och idag har hon en Norfolk Terrier. Linnea studerar idag naturbruk med inriktning hund.   

Liten söt

Martina Walczak
Hundfrisör

Martina jobbar hos oss som Hundfrisör. Hemma har en Bejli , en malteser. 

 

Följ oss på våra sociala medier