Regler & Ångerrätt

När du har anmält dig till en kurs hos oss på Goviks Hundakademi skickas en bekräftelse per e-post. Betalning sker i samband vid anmälan. Vill du inte längre ha din plats på kursen måste du avboka via e-post för att inte riskera att bli betalningsskyldig. Se nedan.

Kurskallelse och välkomstbrev och vad du behöver ta med dig till första sammankomsten skickas via e-post cirka en vecka innan kursstart. Om du inte fått det ber vi dig kontakta oss.

Sjukdom/Skada. Vid sjuk eller skadad hund är det ok, i mån av plats, att ta igen missat kurstillfälle i annan grupp. I annat fall erbjuder vi inga tillfällen att ta igen.

Löptik
Löptikar KAN vara välkomna i början av löpet beroende på kurs. Tik måste bära tikskydd. Kontakta alltid din kursledare för information. Vid höglöp får tiken stanna hemma.

Vem får följa med?
För att kunna erbjuda en god kvalitet på kurserna får ni gärna komma flera familjemedlemmar per hund, men inte fler än två per tillfälle. Detta gäller kurser med ordinarie kursledare.

Anmälan
Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Vi följer konsumentlagstiftningen. Reglerna om ångerrätt beskrivs nedan.

Ångerrätt
Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59).

• Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt inom 14 dagar efter det att du fått bekräftelse på din kurs/utbildning genom att använda Konsumentverkets standardformulär

• Avbokar du din kurs enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften.

• Om kursen har startat och du deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå från ångerrätten.

• Ångerrätten gäller inte för kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande. Ångerrätten gäller inte heller för köp som understiger 400:-. Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Avbokning
Om du avbokar dig efter dessa 14 dagar (ångerrätt); har du rätt att få tillbaka avgiften med avdrag för 300 kr/kurs eller anmälningsavgiften för respektive utbildning. Avbokar du senare än 14 dagar (kurs) respektive 4 veckor (utbildning) före start eller om du har påbörjat kursen/utbildningen är du skyldig att erlägga full avgift. Mot uppvisande mot läkarintyg återbetalas hela avgiften, eller den del som du inte har utnyttjat på kurs/utbildning.

Kundregister
Vid anmälan till kurs och/eller köp accepterar du att läggas till i Goviks Hundakademi kundregister samt register för e-postutskick. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.

Förbindelse
En anmälan till kurs räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs med för få anmälda. När kurs ställs in återbetalas hela avgiften. Pris- och anmälningsavgift framgår på respektive sida. 

Hundar är naturligtvis varmt välkomna om den/de inte stör undervisningen, eller när vi tränar andras hundar är fler klasser som läser samma delkurs. Tänk på att ha din hund ska vara försäkrad och vaccinerad när ni kommer på utbildning, och att strikt hundägaransvar gäller.